Samma gädda två dagar i rad – två nya PB!


image001_ps
Så här såg den granna vintergäddan ut första dagen den fångades.

Samma gädda två dagar i rad gav två glada sportfiskare var sitt nytt PB.
Bröderna Vincent och André lade ett pass tillsammans och testade ett vatten i skåne de tidigare fiskat på och som brukar leverera. Platsen brukar leverera många fiskar upp till 3 kg men idag fick spöt känna bättre tyngd. En mässingspinnare på 12 gram var dagens medicin. Efter vägning och mätning samt några snabba foton fick den åter simma tillbaks till frihet. De kunde konstatera att gäddan vägde 7,2 kg och mätte 94 cm. Tjock och fin!
Dagen därpå var det dags för ett nytt fiskepass och den här gången sög det tag ordentligt i prylarna. Det var på precis samma plats som dagen innan.  Upp kommer samma individ som fångades dagen innan, vågen stannade åter på 7,2 kg och längden var fortfarande 94 cm. Samma fisk, och även den här dagen fick den göra en sportfiskare lycklig genom att belöna denne med ett nytt personbästa, kul!

image005_ps
Samnma fisk som dagen innan, samma vikt och samma längd. PB nummer två! Grattis!

 

Publicerat på 25 januari, 2013, i BeOutdoors Göteborg (M&M Sportfiske), BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), BeOutdoors Stockholm/Östermalm (Berras Sportfiske Valla), BeOutdoors Västerås Fd Berras Sportfiske, BeOutdoors XL Södra Stockholm/Norsborg, Gäddfiske. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Liten fråga bara vilken del av Skåne är inte snötäckt och igenfrusen eller är det gamla
    bilder ni publicerar? kul ändå med samma fisk .två ggr betyder att catch and realese funkar.
    om man är varsam med firren Bert

    • Hej Bert!
      Ledsen för sent svar!
      Detta var i januari c:a en vecka efter att isen hade släppt. Region västra Skåne. Jag kan inte skriva ut exakt vart det var någonstans eftersom det är de här två killarnas ställe. 🙂

Lämna en kommentar