Delalande har anlänt!


Vi älskar fiska med jigg – så är det bara! Effektivt, kul och massor av saker man kan jobba med för att förändra presentation, gång mm för att anpassas till aktuell fiskart. Därför har vi under den senaste tiden gjort allt för att fylla våra butiker med de bästa jiggar vi kan hitta. Bara i Malmöbutiken har vi nu drygt 650 OLIKA jiggar. I övriga butker ser det ut på samma sätt!

Vi har letat efter det allra bästa och det senaste tillskottet i vårt sortiment är vi väldigt stolta att presentera: Delalande från Frankrike med jiggar i världsklass!

Vi har tagit in ett brett sortiment till alla butiker och vi vill gärna att du som kund hjälper oss genom att berätta vad du tycker om dem. Mängder av jigg för storgädda, vanligt gäddfiske, gös till alla tänkbara metoder, abborre, regnbåge och öring. Och vi är imponerade – och vi är säkra på att du också blir det! Vi har nu tagit hem en bredd men det finns fortfarande mer att upptäcka! Gå gärna in och titta på deras hemsida där du bla kan se filmer på de olika betena:

http://delalande-peche.fr/

Här kommer ett axplock på de modeller vi tagit hem:

Publicerat på 2 augusti, 2012, i Abborrfiske, Öring & Lax, BeOutdoors Göteborg (M&M Sportfiske), BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), BeOutdoors Stockholm/Östermalm (Berras Sportfiske Valla), BeOutdoors Västerås Fd Berras Sportfiske, BeOutdoors XL Södra Stockholm/Norsborg, Dropshot, Dropshot, Gäddfiske, Gösfiske, Vertikalfiske. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Har ni även FuryShad från Delalande 15cm??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: