Lyckat ismetepass med gädda på 12,34 kg!


1
Calle med dagens toppfisk på hela 12,34 kg! 

Jovan från Botkyrkabutiken och Calle begav sig under gårdagen ut på ett ismetepass där ett nytt vatten skulle undersökas. Resultatet blev en fisk i absolut toppkondition!
Nya vatten är lite av en chansning. Det kan gå bra och det kan gå dåligt. Det är just det som gör de här passen så spännande. När allting klaffar och det kommer upp en riktig kluns så blir glädjen ännu större än när du får en stor fisk på en plats där du redan vet att det går ritkigt grov fisk. Det fick Jovan och Calle erfara när en riktigt stygg fisk klev på ett av Calles spön. Den mätte 109 cm och vägde in på hela 12.34 kg! Vi kan nog anta att den här platsen kommer få fler besök av de här två herrarna i framtiden.

2

Publicerat på 29 januari, 2013, i BeOutdoors Göteborg (M&M Sportfiske), BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), BeOutdoors Stockholm/Östermalm (Berras Sportfiske Valla), BeOutdoors Västerås Fd Berras Sportfiske, BeOutdoors XL Södra Stockholm/Norsborg, Gäddfiske. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: