Magiska Jurassic Lake!


Jurassic Lake 6kg

Fiskekompaniets ”Nyheter” gällande Jurassic Lake var starkt bidragande till att Krister Persson och kompisen Mats Ohlsson gjorde slag i sak och förverkligade drömmen om Argentina och det berömda regnbågsfisket i Patagonien.

 Efter 32 timmars flygresa väntade 8 timmars bilresa ut på den väglösa tundran. Det blev en intressant resa, vid vissa tillfällen kunde man ha promenerat fortare till fots, än vad de 4-hjulsdrivna jeeparna kunde bemästra i hastighet på det steniga landskapet .

 Väl framme väntade ett fantastiskt fiske. Krister och Mats fightades med 275-300st regnbågar per man och med en medelvikt på ca 4kg. Konditionen på fiskarna är svårt att beskriva med ord, möjligtvis kan det illustreras av ljudet från en skrikande flugrulle.

 Med ytterligare en svensk resenär och fem amerikaner i sällskapet upplevdes ett svindlande flugfiske efter brutala regnbågar med en toppvikt på ca 10kg. Totalt under veckan fångades över 1500st fiskar.

 Hård vind är att räkna med vid fiske i sjön och vill man slippa blåsten går det stundtals att fiska i Barancuso River som ansluter till Jurassic Lake. Den omväxlande utformningen på älven gör det möjligt att bedriva fisket i spännande och omväxlande pooler.

 Detta fiske kan inte beskrivas med ord, det måste upplevas på plats.

 Krister är helt säker – ”I will be back”.

Jurassic Lake 5kg

Jurassic Lake 8-9kg

DCIM100GOPRO

Jurassic Lake 066

Jurassic Lake 100% C&R

Jurassic Lake Campen

Jurassic Lake fight

Jurassic Lake vy

Jurassic Lake vy (2)Krister Persson rapporterar om sin resa till magiska Jurassic Lake.

Publicerat på 22 januari, 2013, i BeOutdoors Göteborg (M&M Sportfiske), BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), BeOutdoors Stockholm/Östermalm (Berras Sportfiske Valla), BeOutdoors Västerås Fd Berras Sportfiske, BeOutdoors XL Södra Stockholm/Norsborg, Flugfiske, Regnbågsfiske, Resor. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: