Bastant Öring!


martin öring 4560g

För några dagar sedan var jag, Olle Cronquist och hans brorsa Johan uppe i Blekinge. Det var riktigt trögt, det var mycket is på platser där vi tänkt fiska, kallt och väldigt grumligt vatten. Gäddorna lös med sin frånvaro, Olle lyckades lura 3 snipor under dagen, jag och johan kammade noll på gäddfronten. Dock fick jag en riktigt trevlig bonusfisk! Det small på bra på min jigg och en stund senare låg en fin öring i håven. 4560 g silver! Ett nytt Öring-pb för min del, går inte och klaga på 🙂

Öringen kunde inte motstå en Delalande Shad GT jigg i blå/silver. Jiggen fiskades utan skalle. En pianotråd med öglor i båda ändar trycks igenom jiggen, då har du en jigg som kan fiskas otroligt grunt!

Gott nytt skitfiske år!

Martin Emmertz,
Malmö-/Lundbutikerna

Publicerat på 3 januari, 2013, i Öring & Lax, BeOutdoors Göteborg (M&M Sportfiske), BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), BeOutdoors Stockholm/Östermalm (Berras Sportfiske Valla), BeOutdoors Västerås Fd Berras Sportfiske, BeOutdoors XL Södra Stockholm/Norsborg, Gäddfiske, Specimen, Spinnfiske. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: