Gäddfiske på MälarenGäddorna var inte lättlurade, men så kan sommarfisket vara. Några fina Mälargäddor fick ändå besöka herrarna i båten.

Magnus Jäfvert från Västeråsbutiken tillsammans med kamraten Thomas lade ett predatorpass i Mälaren. Störst var i vanlig ordning den gäddan som kom undan.
Fisket var trögt, Magnus och Thomas fick verkligen kämpa för gäddorna. Naturtrogna beten var det enda som ledde till kontakt den här dagen. Ett rasande hugg på Thomas spö med ordentlig tyngd i andra änden, blev sådär lätt och fritt som man inte vill att det ska bli. Gäddan simmade iväg mot frihet med betet i munnen, trots titaniumtafs och rejäla crosslock-lås. När de for hem kunde de summera sex landade fiskar, varav två i bra storlek.


Ännu en fin mälargädda tagen på naturtroget bete.

 

Publicerat på 12 september, 2012, i BeOutdoors Göteborg (M&M Sportfiske), BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), BeOutdoors Stockholm/Östermalm (Berras Sportfiske Valla), BeOutdoors Västerås Fd Berras Sportfiske, BeOutdoors XL Södra Stockholm/Norsborg, Gäddfiske, Spinnfiske. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: