Fin båge till Ambjörn


Detta bildspel kräver JavaScript.


I fredags så fick Trollemöllas fiskecamp ett besök av ett gäng flugfiskare. Med Ambjörn Hardenstedt i spetsen så blev vi ett tiotal förväntansfulla fiskare. Hur stora bågar skulle fångas idag och vilken fluga skulle fungera bäst? Även en annan fråga var relevant och det var ju ”vem” som skulle gå bom för det sker ju varje tur i stort sett. Det är lite som ett spöke det där.
Fisket började i alla fall som det brukar med buller och bång. Många kom gåendes med fisk  ner till platsen för att väga och fota. Fina bågar var det med med fisk upp till 6,5kg. Efter en liten stund får Ambjörn på en 3:a som under fighten förvandlades till en 4-5:a och lite längre fram en ”det är nog en 7:a”! Vågen stannade på 8,5 kg och en superfin silverblank hona fick följa med hem. Bilderna visar även Stefan Melchers skönhet på 6,2 kg och Roger ”Loppan” Hansens fisk på 5,5 kg. 

Fisket stannade av lite efter lunch och det kom inte så där värst mycket fisk i slutet. En hel del gick bom men vi hade i alla fall tur med vädret! 

Tack ni som var med för en härlig dag!

Publicerat på 25 oktober, 2011, i Öring & Lax, BeOutdoors Lund (Fiskekompaniet), BeOutdoors Malmö (Fiskekompaniet), Flugfiske, Resor. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: